Doe de postcodecheck

Glasvezel, ook voor u?

Update werkzaamheden september 2021

De scholen zijn weer begonnen en ook wij zitten niet stil. Inmiddels maken al ruim 500 huishoudens daadwerkelijk gebruik van een glasvezelverbinding!

Er zijn nog maar een paar adressen in Landelijk Noord die nog niet zijn aangesloten. Dit betreft vooral de huisaansluitingen op woonboten hier zijn inmiddels wel de laatste werkzaamheden voor in gang gezet.

Het is ons helaas niet gelukt om met iedereen contact te leggen. Bent u nog niet aangesloten en niet door ons benaderd? Neem dan even contact met ons op via landelijknoord@glasdraad.nl of 0850 – 645 050.

Heeft u al een abonnement bij een serviceprovider?

Om gebruik te maken van uw glasvezelverbinding moet u een contract afsluiten bij één van onze serviceproviders. Benieuwd welke providers wij leveren op ons glasvezelnetwerk, bekijk hier het overzicht.

Er zijn nog 100 adressen waarbij de woningen wel een aansluiting hebben maar hier nog geen gebruik van maken. Wij zullen hen op korte termijn een herinnering sturen dat er wel gebruik gemaakt moet worden gemaakt van de glasvezelverbinding. Wenst u geen gebruik te maken van de verbinding? Dan zullen wij hiervoor een extra bedrag bij u in rekening brengen.

Over 6 tot 8 weken is er weer een nieuwe update. We nemen aan dat we u dan kunnen vertellen dat iedereen is aansloten op glasvezel.